Over ons

~ Het leven is een feest, je hoeft alleen zelf nog even de slingers op te hangen ~

Hoi,

 

Wij zijn Annique (links) en Martina (rechts) en wij zijn de oprichters van Jingl. Het huis gezellig maken tijdens de feestdagen vinden wij het leukste wat er is: van jongs af aan zijn wij al degenen in onze familie die thuis de kerstboom versieren.

Vanuit onze studie economie zijn wij altijd gefascineerd geweest door het onderwerp circulaire economie, waar de producten van nu de grondstoffen van later zijn. Dit heeft ons aan het denken gezet: waarom zou je kerstversiering, die je één keer per jaar gebruikt, willen bezitten? Ieder jaar dezelfde versierde kerstboom en plastic dozen vol kerstversiering die het hele jaar stof verzamelen op zolder. Dit kan toch veel leuker, duurzamer en efficiënter?

Vanuit die gedachte is Jingl ontstaan. Met de Jingl Box krijg jij ieder jaar een kant-en-klare doos thuisgestuurd vol met alle kerstversiering die jij nodig hebt voor in jouw boom. Het enige wat jij nog hoeft te doen is zelf de slingers op te hangen  aan de hand van ons simpele 5-stappen plan. Na de feestdagen komen wij alles weer ophalen en word jij volgend jaar weer verrast met een nieuwe Jingl Box. Zo brengen wij samen de kerstversiering in omloop. Kortom, Jingl bespaart jou (opslag)ruimte, tijd en zorgt ervoor dat versieren simpel blijft en jouw kerstboom een verrassing wordt. Dit jaar versieren wij niet alleen de kerstboom voor onze familie, maar ook die van jou!