Wat is Jingl en wat zit er in de Jingl Box?

Jingl levert gratis de Jingl Box bij jou thuis. De Jingl Box bevat diverse kerstballen, kerstornamenten, kersthangers en een piek. Aan de hand van een handig 5 stappen plan tover jij jouw kerstboom om tot een vrolijk klassiek versierde boom in de kleuren rood en goud met een hint van wit. Het 5 stappen plan ontvang je van ons nadat jij je bestelling hebt geplaatst. Na de feestdagen komen wij de Jingl Box weer gratis bij je ophalen. In de shop kan je zien uit welke Jingl Boxen jij kan kiezen. 

 

Zit er wel voldoende kerstversiering in de Jingl Box voor mijn kerstboom?

Met de Jingl Mini Box is jouw kleine kerstboom rijkelijk versierd en met de Jingl Box en de Jingl all the way Box is jouw normale tot grote formaat kerstboom ook rijkelijk versierd. Als jij twijfelt welke box het beste bij jou past, mag jij altijd contact met ons opnemen. Op de pagina contact vind jij onze contactgegevens.

 

Wanneer wordt mijn Jingl Box bezorgd? 

Na het bestellen mag jij aangeven welk bezorg moment in december jou het beste uitkomt. Wij zorgen ervoor dat wij de Jingl Box leveren op het onderling afgesproken moment in tijdsblokken van 1 uur.  

 

Wanneer wordt mijn Jingl Box weer opgehaald? Moet ik de versiering weer in de doos doen?

In januari wordt de Jingl Box bij jou thuis opgehaald. Wij zullen tijdens het maken van een afspraak voor levering ook een geschikt ophaalmoment met jou  afspreken. Wij verzoeken je vriendelijk om alle versiering weer terug te doen in de hiervoor geleverde verpakking.

 

Kan ik ook een Jingl Box aanschaffen?

Jingl staat voor duurzaamheid, daarom willen wij iedereen stimuleren om de Jingl Box weer bij ons in te leveren en de gebruikte ballen weer in omloop te brengen zodat wij jou en andere feestvierders de volgende keer weer kunnen verassen met een nieuwe Jingl Box vol kerstversiering. 

 

Wat als er een kerstbal sneuvelt door mijn schuld?

Bijna al onze kerstballen zijn van glas. Natuurlijk snappen wij het als er een kerstbal sneuvelt. Zijn er meer dan twee stuks gesneuveld, dan vragen wij vanaf het derde gesneuvelde stuk een vergoeding (maximaal €1,- per stuk). Wij vragen €10,- statiegeld voor elke Jingl Box. Tijdens het ophalen van de Jingl Box zullen wij informeren naar gesneuvelde ballen en verrekenen wij dit met het statiegeld. 

 

Kan ik ook een kerstboom bestellen via Jingl?

Jingl biedt decorations as a service. Dit houdt in dat wij jou graag willen ontzorgen rondom de feestdagen. Een kerstboom leveren wij niet standaard mee in de Jingl Box. Als jij geen tijd hebt of niet in staat bent om een kerstboom te kopen dan doen wij dit graag voor jou! Wij vragen je hiervoor contact met ons op te nemen. Samen kunnen wij afspraken maken over het soort kerstboom die je wilt ontvangen en de kosten. 

 

Hoe kan ik mijn kerstversiering doneren aan Jingl?

Wij komen de Jingl Box aan huis afleveren en in de eerste, tweede of derde week van januari komen wij de Jingl Box weer ophalen. Als jij oude kerstballen, oude kerstornamenten en/of oude kerstslingers hebt die je niet meer gaat gebruiken dan kan je deze bij ons inleveren op het moment dat wij de Jingl Box komen bezorgen of ophalen. Wij zorgen ervoor dat al jouw oude versiering weer in omloop wordt gebracht, en indien nodig, opgeknapt wordt. Zo draag jij jouw steentje bij aan de circulaire economie. Wij zullen de ingeleverde kerstversiering inspecteren en afhankelijk van de staat en het aantal ingeleverde versieringen ontvang je een korting van 10%-30% op de je volgende bestelling bij Jingl. Deze korting komen wij samen overeen. 

 

Ik heb een Jingl Box besteld, maar mijn kerstboom mist nog wat versiering. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Bij Jingl werken wij met in omloop zijnde ballen. Als wij nog ballen over hebben die nog niet gebruikt worden helpen wij jou graag met jouw boom compleet maken. Wij vragen je hiervoor contact met ons op te nemen. 

 

Mag ik de Jingl Box retourneren?

Jazeker. Binnen 14 dagen na ontvangst van de Jingl Box mag jij de Jingl Box retour sturen. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak in te plannen voor het ophalen van de Jingl Box. Nadat wij de Jingl Box hebben opgehaald ontvang je binnen 10 werkdagen het geld retour, inclusief het statiegeld. Het retourneren van de Jingl Box is gratis. 

 

Hoe duurzaam is Jingl nou eigenlijk?

Bij Jingl staan we voor een duurzame wereld. Wij gebruiken geen plastic verpakkingen en wij zijn creatief met onze verpakkingsmaterialen: de kerstversiering wordt bijvoorbeeld geleverd in kartonnen ijscups, eierdozen en koffiefilters. Wij pimpen jouw gebruikte kerstballen weer op en brengen ze opnieuw in omloop. Ons doel is elke klant ieder jaar weer prachtige kerstversiering aan te bieden. 

 

Wat is circulariteit?

Een circulaire wereld is een wereld zonder afval. Dit betekent dat de producten van nu de grondstoffen van later zijn en opnieuw worden gebruikt. Dit is de basis van het concept van Jingl. Door de Jingl Box weer bij jou op te halen en de kerstversiering waar nodig op te knappen zorgen we ervoor dat wij de kerstversiering weer in omloop brengen. Geen eindige grondstoffen.